BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Consells .

Embotits: varietat i qualitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de pinyons 2...

Recepta de creps de pernil i avellanes

Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200 g. de pernil...

Peix cru a la taula de casa

L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de bacallà amb patates i ou 

Recepta de bacallà amb patates i ou 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.