concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Matambre

Esther Martínez

  1. Feu una pasta amb un ou, julivert i all picat. Afegiu-hi el pa ratllat fins a obtenir una pasta que es pugui untar. 
  2. Bulliu un ou 12 min.
  3. Talleu la pastanaga a bastonets.
  4. Esteneu el tall que es pela, amb la part més greixosa contra el marbre. Unteu-lo amb la pasta d’ou, julivert i all. Repartiu-hi per sobre la pastanaga tallada a bastonets i el bacó. Esmicoleu-hi l’ou dur per la superfície. Salpebreu-ho.
  5. Enrotlleu-ho el màxim de fort possible i lligueu-ho amb corda. Deixeu-ho reposar a la nevera 24 h.
  6. Coeu el tall de carn a la barbacoa amb molt poca brasa, 45 min, girant-lo cada 5-10 min, perquè es cogui de manera homogènia i no es cremi. Amb aquesta cocció lenta, tot el greix es desfarà i tindreu un plat saludable amb tota l'aroma.
  7. Deixeu reposar la carn 24 h a la nevera (quan estigui freda).
  8. Talleu-la com si fos embotit i mengeu-vos-la freda. Es pot acompanyar amb maionesa (oli de gira-sol, ou i llimona).

Autor

Esther Martínez

Número de persones

4

Ingredients

  • 1 tall que es pela de vedella
  • 2 ous ecològics
  • 1 pastanaga 
  • 100 g de bacó fumat
  • 4 grans d’all
  • julivert
  • 100 g de pa ratllat
  • sal 
  • pebre negre

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.