BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Per Sant Jordi, tradició i dolçor!

Pa, pastissos, llibres, roses… el dia dels enamorats trobaràs tot el que necessites a Bonpreu i...

Turnedó de rap, cansalada i hummus de moniato

Ingredients per a 4 persones: Pel turnedó: 800 g cua de rap 200 g cansalada ibèrica   Per...

Tatin de poma en got

Ingredients per a 4 persones Per a la poma caramel·litzada: 2 pomes Golden fermes 60 g de...

Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat

Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...

La primavera omple de colors els plats

La nova estació esclata als camps, amb flors i fulles, però també a la cuina, on comencen a...

Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques

Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.