BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Cebiche de bacallà

Ingredients per a 4 persones: 480 g de llom de bacallà dessalat 2 llimes 200 ml de llet de...

Coca de poma amb panses

Ingredients per a 6 persones: 4 pomes 50 g de panses de Corint 150 g de pols d’ametlla 70 g...

Amanida de llenties i taronja

Ingredients per a 4 persones 700 g de llentia pardina cuita 1 taronja ...

Arròs saltat amb verdures i gambes

Ingredients per a 4 persones: 300 g d’arròs llarg 1 manat d’espàrrecs verds 1 manat d’alls...

Pastís de torrons

Ingredients per a 4 persones: Per a la 'daquoise' d’avellanes i fajol: 220 g de clara d’ou ...

Tronc de Nadal de vainilla, gerds i caramel

Per a la planxa de pa de pessic: 50gr d'ou (1) 35gr sucre 35gr de farina fluixa...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.