BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
25/junio/2020Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
Embotits: varietat i qualitat
22/junio/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...
Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons
19/junio/2020Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de...
Recepta de creps de pernil i avellanes
16/junio/2020Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200...
Recepta de seitons fregits amb vi blanc
11/junio/2020Ingredients per a 4 persones: 16 seitons frescos grossos 2 grans d’all 3 fulles de...
Peix cru a la taula de casa
10/junio/2020L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...