BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Botifarra amb mongetes

Per a aquests dies de confinament si no tens ganes de complicar-te gaire a la cuina, hi ha un...

La mona té molta història

Per a molts catalans, el Dilluns de Pasqua és conegut també com el dia de la mona, i no...

Bacallà confitat amb trinxat d’espinacs i bolets, panses i pinyons

Ingredients per 2 persones: Per al trinxat 2 patates senceres de la varietat...

Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma

És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana...

Bunyols de vent

Abans que arribi el dia de la mona amb tota la seva dolçor, els bunyols de vent ens han...

CARXOFES SALTADES AMB OU ESCUMAT I PERNIL

Ingredients per a 2 persones: Per a l’oli d’all i julivert (d’aquí te'n sobrarà per a...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.