BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Cuixes d’ànec al forn amb salsa de nabius vermells i chutney de pera
04/diciembre/2021Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes d’ànec Salsa de nabius vermells 200 g de nabius...
Pollastre farcit amb verdures i foie-gras
04/diciembre/2021Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre sencer desossat per farcir 100 g de foie-gras...
Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons
04/diciembre/2021Ingredients per a 4 persones: 100 g de foie-gras semicuit d’ànec 150 ml de nata líquida 35%...
El xató: l'amanida catalana de l'hivern
30/noviembre/2021T’expliquem tot el que sempre has volgut saber d’aquesta recepta i que mai t’avies atrevit a...
Croquetes de gamba
19/noviembre/2021Ingredients per a 30 croquetes: oli d'oliva verge extra salsa rosa Per a la massa: 400 g de...
Filet de vedella amb salsa de mostassa
16/noviembre/2021Ingredients: 200 g de filet de vedella sal Maldon pebre negre 1 patata mitjana, tallada a...