BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Al congelador, tot s'hi val?

Congelar aliments és un procés que s’ha de fer amb cura, si us voleu assegurar que un cop...

Com podem identificar el bon peix?

Un bon plat comença amb un bon producte. Avui et donem alguns trucs i consells per identificar si...

Com són les anxoves?

Ens encanten les anxoves! Ja sigui per fer l'aperitiu o com a ingredient de moltes receptes.

Tot el que cal saber per gaudir de la barbacoa perfecta

No n’hi ha cap dubte: a la graella, la carn té millor gust. Et presentem els millors consells...

Mongeta tendra a la carbonara

Avui us proposem un plat ideal per a grans i petits: mongeta tendra a la carbonara. Per...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.