BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Diferents maneres de cuinar els ous

Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...

Recepta de calamars amb olivada

Gaudiu d´aquests calamars farcits d´olivada en 5 passos. Bon profit

La millor carn per fer a la barbacoa

A l’hora de preparar una barbacoa, és molt important triar una bona carn de qualitat màxima, com...

Recepta de torre de pinya

Us proposem unes postres per endolcir aquest cap de setmana. Bon profit

Vedella: tendra, gustosa i molt versàtil

Molt magra, tendra i melosa, la carn de vedella és ideal per a tota la família. A més, t’ofereix...

Recepta de canapès de pasta de full amb musclos

Aquest cap de setmana us proposem uns deliciosos canapès de pasta full amb musclos. És molt...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.