BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Recepta de ceviche de salmó

Recepta de ceviche de salmó, ingredients per a 4 persones: ½ kg de llimes 1 manat de...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Recepta de quiche de verdures i salmó

Recepta de quiche de verdures i salmó, ingredients: Per a la massa: 300 g de farina ...

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro...

Recepta de suquet d'escórpora

Recepta de suquet d'escórpora, ingredients: 1 escórpora 5 patates petites 3 alls ...

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.