BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Clotxa de mar i muntanya

Ingredients per a 4 persones: 2 pans de pagès de 500 g cadascun 8 tomacons o tomàquet...

Trucs i consells per preparar amanides molt variades

No ens podem imaginar l’estiu sense menjar-nos unes bones amanides. I és una bona...

Tomàquets farcits d'amanida d'arròs

Ingredients 4 persones: 4 tomàquets grossos 150 g d’arròs integral 2 ous 150 g de...

Canonets de pa amb crema de formatge

Ingredients per a 4 persones: 1 barra de pa congelada formatge cremós tipus brie nata...

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g...

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.