BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Saltat de bolets i crema de foie amb pernil ibèric
01/noviembre/2021Ingredients per a 4 persones: 640 g de bolets de temporada (rossinyols, camagrocs, moixernons...
Cabell d’àngel i codonyat, dues grans conserves dolces
22/octubre/2021Dos preparats dolços, que pots fer a casa, i que podràs utilitzar en molts plats, no només de...
Flam de castanyes i vainilla
19/octubre/2021Ingredients: 250 g de castanyes pelades 80 g de sucre 50 g de sucre per caramel·litzar 4 ous 500...
Crema amb bledes i carbassa confitada amb pinyons i pebre fumat
13/octubre/2021Ingredients: 1 manat de bledes 2 patates 1 ceba 2 grans d’all 100 ml de nata líquida 100 g de...
Pastís de pastanaga amb crema de coco i salsa de taronja
07/octubre/2021Ingredients per a 8 persones: Per a la base: 400 g de pastanaga 100 g de poma 120 g de nous 200...
Peus de porc amb bolets
06/octubre/2021Ingredients: 4 peus de porc tallats pel mig sal grossa aigua mineral 2 fulles de llorer 1 cabeça...