BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...

Recepta de coques de sardina

Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.

Recepta de pastís de xocolata amb figues

Si t’agraden les postres, aquestes segur que t’encantaran!

El millor berenar per sortir de l’escola amb tota l’energia

Consells per preparar un berenar equilibrat perquè els vostres fills carreguin les piles després...

Llegums, tradició i salut al plat

Els llegums són la base de moltes receptes tradicionals i un ingredient que no pot faltar en una...

Recepta d'amanida de llenties amb espinacs

Les amanides sempre són una bona opció, les pots combinar amb infinitat d’ingredients i són...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.