BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca
19/septiembre/2021Per a les peres: 4 peres 1 l de vi negre 200 g de sucre 1 canonet de canyella 1 anís estrellat ...
5 aperitius saludables que pots preparar en menys de 10 minuts
19/septiembre/2021Et proposem maneres originals de fer un pica-pica que et permeten aprofitar el temps lliure de la...
Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau
17/septiembre/2021Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...
Consells per cuinar amb vi
15/septiembre/2021Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...
Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
13/septiembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...
Pastís de verdures
02/septiembre/2021Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...