BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...

Consells per cuinar amb vi

Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...

Pastís de verdures

Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...

Les verdures estrella de l'estiu

Les verdures tenen un alt contingut en aigua —ens hidraten— i no contenen greixos —tenen poques...

Préssecs gratinats

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.