BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 400 g de llom de porc ibèric  250 g de formatge cremós de ...

Escabetx de salmó

Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli d’oliva ...

Trucs per reduir els residus que pots aplicar des d'ara mateix

Tan important és triar bé què comprem com mirar que la compra i el consum d’aliments...

8 hàbits d'estalvi energètic per als petits de la casa

Les persones aprenem per imitació, per això es diu sovint que la canalla aprèn més gràcies al que...

Llibres gastronòmics per regalar aquest Sant Jordi

Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any. La pandèmia ens ha obligat a adaptar-ne la...

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Ingredients: 3 manats d’espàrrecs verds gruixuts 800 ml de brou de verdures 1 ceba dolça...

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.