BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 carbassó 1...

Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema

Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra d’all 250...

Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps

Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 cullerada...

Pots per vestir taula i per regalar

Pren nota d’allò que necessitaràs per construir pots decoratius amb motius nadalencs. Una...

Timbal de poma caramel·litzada amb formatge de cabra i menta

Recepta de timbal de poma carame·litzada amb formatge de cabra i menta de la Mar Atencia ...

Així arriba l'energia verda a casa nostra

Endollar un aparell electrònic o prémer un interruptor -i que totes dues accions funcionin- són...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.