BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia
03/julio/2020Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada 3...
Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0
29/junio/2020Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits tradicionals,...
Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins
26/junio/2020Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins
Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
25/junio/2020Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
Embotits: varietat i qualitat
22/junio/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...
Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons
19/junio/2020Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de pinyons 2...