BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Recepta de quiche de verdures i salmó

Recepta de quiche de verdures i salmó, ingredients: Per a la massa: 300 g de farina 150 g de...

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro de bacallà...

Recepta de suquet d'escórpora

Recepta de suquet d'escórpora, ingredients: 1 escórpora 5 patates petites 3 alls 1,5 l....

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa, ingredients per a 4 persones: 2...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.