BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Tot el que cal saber per gaudir de la barbacoa perfecta

No n’hi ha cap dubte: a la graella, la carn té millor gust. Et presentem els millors consells...

Recepta de mongeta tendra a la carbonara

Avui us proposem un plat ideal per a grans i petits: mongeta tendra a la carbonara. Per...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

Recepta de molls amb albergínia

Aquestes vacances sorprèn als teus invitats amb aquesta recepta de molls amb albergínia....

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats

Avui et proposem una combinació ideal per a qualsevol àpat: els canapès de pera i formatge...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.