BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Hamburguesa de salmó

Ingredients: 500 g de salmó fresc 1/2 porro (la part blanca) 1/2 ceba 1 gra d’all 1...

Mousse de pera

Ingredients 4 persones: 200 ml de nata per muntar 50 g de sucre 350 ml de suc de pera...

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

Ingredients: 250g de bulgur o cous-cous 4 tomàquets 2 albergínies 1 ceba tendra ...

Truita de pa amb tomàquet

Ingredients per a 3-4 persones: 6 ous 2 llesques maques de pa rodó 2 tomàquets de...

Clotxa de mar i muntanya

Ingredients per a 4 persones: 2 pans de pagès de 500 g cadascun 8 tomacons o tomàquet...

Trucs i consells per preparar amanides molt variades

No ens podem imaginar l’estiu sense menjar-nos unes bones amanides. I és una bona...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.