BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Recepta de bunyols de carbassó

Vols preparar un aperitiu boníssim, original i sa? Aquí tens la recepta dels nostres bunyols de...

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

A més de ser el plat estrella durant la Quaresma, el bacallà es consumeix des de ben antic i...

Recepta de sípia amb ceba

Us proposem un recepta molt senzilla i gustosa. Entra i t'expliquem la recepta pas a pas.

Pa per a tots els gustos

Al teu supermercat Bonpreu o Esclat pots comprar pa de moltes varietats i per a tots els gustos i...

Recepta d'espàrrecs primaverals

Recepta molt verda i saludable per llepar-te'n els dits. Entra i descobreix com fer-la amb 5 passos.

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Els formatges semicurats i curats segueixen un procés de maduració d’entre 35 dies i 7 mesos....

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.