BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà
08/julio/2020Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g...
Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia
03/julio/2020Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada ...
Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0
29/junio/2020Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits...
Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins
26/junio/2020Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins
Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
25/junio/2020Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes
Embotits: varietat i qualitat
22/junio/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...