BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Bacallà amb salsa de vi negre

Ingredients per a 4 persones: 800 g Skrei 15 g mantega 1 escalunya 1 dl vi negre 50 g...

Pita de pollastre especiat

Ingredients per a 4 persones 4 pits de pollastre tallats a daus oli d’oliva verge extra 2...

Trucs fàcils per fer més saludables els plats

Canviar la sal per espècies o substituir el sucre per un altre edulcorant natural són dues...

Amb quina copa hem de beure el vi?

T’has comprat una ampolla de vi i vols assaborir-la com cal? Triar la copa adequada per fer-ho és...

Bacallà amb ous i tàperes

Ingredients per a 4 persones: 800 g Skrei 100 g gambes pelades 2 ous 2 cullerades oli de...

Cebiche de bacallà

Ingredients per a 4 persones: 480 g de llom de bacallà dessalat 2 llimes 200 ml de llet de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.