BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Bacallà amb salsa de vi negre
21/febrero/2022Ingredients per a 4 persones: 800 g Skrei 15 g mantega 1 escalunya 1 dl vi negre 50 g...
Pita de pollastre especiat
09/febrero/2022Ingredients per a 4 persones 4 pits de pollastre tallats a daus oli d’oliva verge extra 2...
Trucs fàcils per fer més saludables els plats
07/febrero/2022Canviar la sal per espècies o substituir el sucre per un altre edulcorant natural són dues...
Amb quina copa hem de beure el vi?
07/febrero/2022T’has comprat una ampolla de vi i vols assaborir-la com cal? Triar la copa adequada per fer-ho és...
Bacallà amb ous i tàperes
07/febrero/2022Ingredients per a 4 persones: 800 g Skrei 100 g gambes pelades 2 ous 2 cullerades oli de...
Cebiche de bacallà
28/enero/2022Ingredients per a 4 persones: 480 g de llom de bacallà dessalat 2 llimes 200 ml de llet de...