BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Pastís de porros i crema vegetal

Ingredients per a 4 persones: Per al paté vegetal: 2 pebrots vermells 70 g de nous 30 g de...

Amanida de tomàquets marinats, figues, formatge i sorbet de tomàquet

Ingredients per a 4 persones: 4 u figues coll de dama 200 g formatge de cabra a les fines herbes...

Escabetx de verdures

Ingredients per a 4 persones: 2 albergínies 1 carbassó 3 cebes 1 pebrot vermell 1 pebrot...

Peix blau per omplir el cistell aquest mes

Diuen que els mesos “sense erra” (o sigui, maig, juny, juliol i agost) són els millors mesos per...

Amanida de xai a la grega amb pesto de menta

Ingredients per a 4 persones: 1 llom de xai ben net de greix la pela d’1 llimona ratllada 1...

Els 6 consells que has de seguir per aconseguir un pa de pessic ben esponjós

El pa de pessic és una de les receptes de pastisseria que aprenem a fer més aviat, però això no...

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.