BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema
23/diciembre/2020Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra d’all 250...
Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps
22/diciembre/2020Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 cullerada...
Pots per vestir taula i per regalar
18/diciembre/2020Pren nota d’allò que necessitaràs per construir pots decoratius amb motius nadalencs. Una...
Timbal de poma caramel·litzada amb formatge de cabra i menta
16/diciembre/2020Recepta de timbal de poma carame·litzada amb formatge de cabra i menta de la Mar Atencia ...
Així arriba l'energia verda a casa nostra
15/diciembre/2020Endollar un aparell electrònic o prémer un interruptor -i que totes dues accions funcionin- són...
Caldereta de rap i cloïsses
14/diciembre/2020Ingredients per a 4 persones: 500 g de cloïsses 1 ceba gran 2 grans d’all 1 culleradeta...