BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema

Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra d’all 250...

Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps

Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 cullerada...

Pots per vestir taula i per regalar

Pren nota d’allò que necessitaràs per construir pots decoratius amb motius nadalencs. Una...

Timbal de poma caramel·litzada amb formatge de cabra i menta

Recepta de timbal de poma carame·litzada amb formatge de cabra i menta de la Mar Atencia ...

Així arriba l'energia verda a casa nostra

Endollar un aparell electrònic o prémer un interruptor -i que totes dues accions funcionin- són...

Caldereta de rap i cloïsses

Ingredients per a 4 persones: 500 g de cloïsses 1 ceba gran 2 grans d’all 1 culleradeta...

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.