BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Viatjant per la Barcelona actual

La capital catalana és ben coneguda, però què en saps de la Barcelona més avantguardista?

Consells per fer una compra intel·ligent

Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...

La solidaritat mou muntanyes

A l’Esclat de la Jonquera es va engegar una iniciativa solidària per ajudar la Ylenia, la petita...

“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”

Avui 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut centrat en la diabetis, parlem amb el Dr. Rebull...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.