BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Formatges de proximitat: exquisits i sorprenents

Al llarg dels segles, els formatges han adquirit una gran diversitat de textures, aromes i...

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat.  Ingredients per a 4...

Recepta de guatllets amb raim, ingredients per a 4 persones:

Gaudiu d'aquesta deliciosa recepta de guatlles amb raïm per llepar-se'n els dits.

Cireres, un petit caramel

Pel sabor dolç, la textura sucosa i la bonica aparença que presenta, la cirera és una de les...

Recepta d'amanida de mongetes i gambes

Amanida de mongetes amb gambes

El millor arròs per a cada plat

L’arròs és un dels cereals més consumits del món i la cuina mediterrània n’ha sabut treure...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.