BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
La clotxa. El menú de pagès
09/marzo/2017La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?
Bacallà amb crema de fesols
03/marzo/2017Un dels aliments més típics de la Quaresma és el bacallà i estem segurs que aquesta recepta...
El President Puigdemont rep els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli
01/marzo/2017El cap de l’Executiu ha rebut les cinc DOP i els guardonats en la IV edició dels Premis DOP...
És temps de calçotades!
26/febrero/2017La calçotada és un ritual gastronòmic molt propi d'aquesta època de l'any. Ja ho tens tot a punt?
Per Carnaval, tot s’hi val
22/febrero/2017El Carnaval se celebra de formes ben diverses arreu del territori; te'n presentem algunes de les...
Amanida de taronges i olives
17/febrero/2017Vitamines, minerals, antioxidant... Aprofita totes les propietats beneficioses de la taronja i...