BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

La clotxa. El menú de pagès

La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?

Bacallà amb crema de fesols

Un dels aliments més típics de la Quaresma és el bacallà i estem segurs que aquesta recepta...

El President Puigdemont rep els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli

El cap de l’Executiu ha rebut les cinc DOP i els guardonats en la IV edició dels Premis DOP...

És temps de calçotades!

La calçotada és un ritual gastronòmic molt propi d'aquesta època de l'any. Ja ho tens tot a punt?

Per Carnaval, tot s’hi val

El Carnaval se celebra de formes ben diverses arreu del territori; te'n presentem algunes de les...

Amanida de taronges i olives

Vitamines, minerals, antioxidant... Aprofita totes les propietats beneficioses de la taronja i...

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.