BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Sopa de carxofa amb curri

Ingredients per a 4 persones 4 carxofes 1 patata grossa de bullir 1 tomàquet 2...

L'electricitat que mou als xefs catalans

Catalunya és un referent gastronòmic a nivell internacional. Som un terra rica que compta amb...

Potatge d'espinacs i cigrons

Ingredients per a 4 persones: 1 kg d’espinacs 400 g de cigrons cuits 500 g de patates 3...

Guia per aprofitar les sobres de menjar

T'has preguntat mai com convertir les sobres de menjar en delicioses receptes per emportar...

Consells pràctics per estalviar energia i diners amb la calefacció

Arriba el fred a Catalunya, els penjadors s’omplen d’abrics, ens vénen de gust plats de...

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Ingredients per a 4 persones: 750 g de xirivies, a trossos i sense pelar 1 poma tallada 1,5...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.