BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Recepta de fondue de carn

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones: 250 g de llom de porc en un...

Formatges frescos i tendres: suavitat i sabor

Els formatges frescos i tendres es caracteritzen pel sabor suau i la textura tova. En...

Saps com diferenciar un cava?

No pot faltar mai a les celebracions, per brindar amb alegria per tot allò que ens dona la...

Recepta de rap a la cassola amb gambes

Recepta de rap a la cassola amb gambes, ingredients per a 4 persones: 4 gambes 4...

Recepta de gotet de Nadal

Recepta de gotet de Nadal, ingredients per a 6 persones: 6 melindros petits (de mida...

Tradicions a taula per Nadal

Escudella i carn d’olla, canelons, pollastre de pagès rostit o farcit… Són clàssics del Nadal...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.