BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Croquetes d'escalivada

Ingredients per a 4 persones: 400 g d'escalivada (1 ceba, 1 pebrot vermell, 1 albergínia) 80 g de...

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

Per a les peres: 4 peres 1 l de vi negre 200 g de sucre 1 canonet de canyella 1 anís estrellat ...

5 aperitius saludables que pots preparar en menys de 10 minuts

Et proposem maneres originals de fer un pica-pica que et permeten aprofitar el temps lliure de la...

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...

Consells per cuinar amb vi

Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.