BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Pastís de verdures

Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...

Les verdures estrella de l'estiu

Les verdures tenen un alt contingut en aigua —ens hidraten— i no contenen greixos —tenen poques...

Préssecs gratinats

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...

Sandvitx de calamars

Ingredients per a 4 persones: 1 focaccia mediterrània 2 calamars per fer a la planxa, nets de...

Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs

Ingredients per a 1 persona: 4 tomàquets 2 figaflors 3 sardines 1 ceba tendra 150 g de sal 100 g...

Pastís de porros i crema vegetal

Ingredients per a 4 persones: Per al paté vegetal: 2 pebrots vermells 70 g de nous 30 g de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.