BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Recepta de mongeta tendra a la carbonara

Avui us proposem un plat ideal per a grans i petits: mongeta tendra a la carbonara. Per...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

Recepta de molls amb albergínia

Aquestes vacances sorprèn als teus invitats amb aquesta recepta de molls amb albergínia....

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats

Avui et proposem una combinació ideal per a qualsevol àpat: els canapès de pera i formatge...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Recepta de canapès de tàrtar de salmó

Recepta de canapès de tàrtar de salmó, ingredients per a 4 persones: 500 g de filet...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.