BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Escabetx de salmó

Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli d’oliva ...

Trucs per reduir els residus que pots aplicar des d'ara mateix

Tan important és triar bé què comprem com mirar que la compra i el consum d’aliments...

8 hàbits d'estalvi energètic per als petits de la casa

Les persones aprenem per imitació, per això es diu sovint que la canalla aprèn més gràcies al...

Llibres gastronòmics per regalar aquest Sant Jordi

Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any. La pandèmia ens ha obligat a adaptar-ne la...

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Ingredients: 3 manats d’espàrrecs verds gruixuts 800 ml de brou de verdures 1 ceba dolça...

Sopa de carxofes amb bunyols de bacallà i greixonets de pernil ibèric

Consulta la recepta en vídeo aquí Ingredients per a 4-6 persones: Sopa de carxofes: 9...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.