BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Peix cru a la taula de casa

L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...

Sopa de cireres

Ingredients per a 4 persones: 1 kg. de cireres 1 canonet de vainilla 100 g....

Com gaudir de les fruites del juny al seu punt

El juny dóna el tret de sortida de l’estiu i de l’arribada de les fruites de pinyol...

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de bacallà amb patates i ou 

Recepta de bacallà amb patates i ou 

Pizzes de botifarra i albercocs

Ingredients per 4 persones: Per a la massa de pizza: 250 g. de farina 100 ml....

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.