BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Salmó amb salsa de vi negre

Recepta de salmó amb salsa de vi negre, ingredients per a 4 persones:

Consells per preparar la castanyada

La castanyada, es remunta al segle XVIII i deriva dels àpats funeraris en els quals la tradició...

Gratinat de carbassa

Recepta de gratinat de carbassa, molt senzilla de fer, ingredients per a 4 persones.

Els millors embotits tradicionals catalans

Aquests són els productes derivats del porc més tradicionals de Catalunya, que podeu menjar-vos...

Musclos al pesto de nous

Recepta de musclos al pesto de nous per 4 persones.

Els mètodes de cocció més saludables

Els mètodes de cocció més saludables ens permeten cuinar plats lleugers i mantenir les propietats...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.