BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

La solidaritat dels ciutadans no té límits

En motiu del Gran Recapte d'Aliments, entrevistem la Carme Martínez com a voluntària del Banc...

Et toca dinar fora de casa?

Tots aquells que dineu a l'oficina, a la uni o allà on sigui... No us perdeu els millors consells...

Viatjant pel Cadí-Moixeró

Escapa't a conèixer el Cadí-Moixeró i gaudeix d'un paisatge únic i una gastronomia meravellosa.

10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la

No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.