BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Pollastre farcit amb prunes i avellanes

Ingredients (per a 4 persones): Per al farcit: 150 g de carn picada de porc 30 g de prunes...

Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

Ingredients (per a 4 persones): 250 g de botifarra negra 180 g de formatge madurat de cabra...

Lluç en salsa vermella i gambes

Ingredients (per a 4 persones): 1 peça de lluç 400 g 4 cullerades de tomàquet fregit 1...

Canelons de pernil ibèric amb beixamel de formatge

Ingredients: 300 g de pernil ibèric d'una part no gaire magra 2 cebes 1 l de llet sencera 5...

Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric

Ingredients: 500 g de patates 4 ous grossos 500 ml d'oli d'oliva extra verge Sal 1 ceba...

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Ingredients: 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits 100 g de formatge de cabra sense...

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.