BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Bacallà a la catalana

Ingredients per a 4 persones: 600 g. de bacallà dessalat 2 cebes 5 tomàquets...

Tàrtar de maduixes i pèsols

Si t'agraden les maduixes, aprofita aquests dies que arriben a l'apogeu i gaudeix d'un...

Activa la bona alimentació

Després de tots aquests dies de confinament, sembla que tot comença a activar-se una...

Quatre maneres de ‘dipejar’ i gaudir d’un bon aperitiu

Mentre esperes que arribi el moment de recuperar l’aperitiu del diumenge al bar de sota casa, ...

Trucs per estalviar temps cuinant

Et fa mandra passar molta estona a la cuina? Coneixes el ‘batch cooking’? Et donem...

Pa amb xocolata, oli i sal

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.