BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de...

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Ingredients per a 4 persones 100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm 200 g de ...

La carbassa, el gran tresor gastronòmic de la tardor

Una hortalissa bona, nutritiva, saludable i molt versàtil a la cuina, que permet crear...

Flam de mató

Ingredients (per 6 persones): 500 g de mató 500 ml de nata líquida 4 ous batuts 250...

"Migas" amb papada, botifarra i pèsols

Ingredients per a 4 persones 1 kg de pa sec 125 g de papada 2 botifarres ...

Gambes amb bròquil i mel

Ingredients per a 4 persones 500 g de gambes 1 bròquil 150 g de mel 1/4...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.