BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Els formatges semicurats i curats segueixen un procés de maduració d’entre 35 dies i 7 mesos....

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

Recepta de pasta amb musclos i pèsols amb 4 passos molt senzills de fer.

El pa, font de vida

El pa ens alimenta i ens dona vida. D’aquest producte tan complet i nutritiu, a Bonpreu i Esclat...

Recepta de quiche de sardines

Recepta de quiche de sardines, amb 4 passos molt senzills de fer.

Els secrets per gaudir d’una bona cervesa

Beure cervesa és tot un ritual i, per gaudir-ne al màxim, has de tenir en compte una sèrie de...

Trucs per fer la llista de la compra

Poseu en pràctica aquests trucs per preparar-vos més bé a l’hora d’anar a comprar

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.