BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Trucs per aprofitar molt bé els aliments

Què podem fer amb la part verda del porro? Les espines de peix es poden menjar? Sabies...

Receptari: Estimada mare

A causa del confinament, aquest Dia de la Mare moltes mares i fills l'hauran de celebra...

4 maneres de conservar els aliments frescos

Sí, ho sabem, ara tens temps i ganes, però sobretot tens producte fresc que no vols que...

Sopa de musclos amb salsa criolla

L’autor d' Els Tres Mosqueters , Alexandre Dumas, era un gran aficionat a la gastronomia i...

Descongela amb èxit els aliments

Segurament aquests dies tens el congelador més ple que mai, amb tot tipus de productes....

Salmó Bella Aurora

A l'emotiva novel·la El Camí de les Aigües (Amsterdam, 2012), Carme Martí explica com Maria...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.