BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Cireres, un petit caramel

Pel sabor dolç, la textura sucosa i la bonica aparença que presenta, la cirera és una de les...

Recepta d'amanida de mongetes i gambes

Amanida de mongetes amb gambes

El millor arròs per a cada plat

L’arròs és un dels cereals més consumits del món i la cuina mediterrània n’ha sabut treure...

Recepta de pasta amb albergínia i olives

Fàcil, ràpida, senzilla i molt nutritiva, avui us proposem una recepta de pasta amb albergínia. ...

Diferents maneres de cuinar els ous

Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...

Recepta de calamars amb olivada

Gaudiu d´aquests calamars farcits d´olivada en 5 passos. Bon profit

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.