BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Entradas con Blog Menja bé times .

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Consells per fer una compra intel·ligent

Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Bacallà al pil pil d'olives negres

Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!

Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs

Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...

Crema de pastanaga i formatge fresc

És molt important menjar verdura, què et sembla preparar aquesta deliciosa crema?

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.