BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Entradas con Blog .
Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà
02/agosto/2016Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!
Arròs de gambes i botifarra negra
27/julio/2016No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!
Què indica el codi imprès a la closca dels ous?
13/junio/2016Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!
Amanida de popets, pèsols i faves
24/mayo/2016Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.
Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà
10/mayo/2016Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...
Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella
18/abril/2016Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!