BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Entradas con Blog Menja bé times .

Llegums, tradició i salut al plat

Els llegums són la base de moltes receptes tradicionals i un ingredient que no pot faltar en una...

Al congelador, tot s'hi val?

Congelar aliments és un procés que s’ha de fer amb cura, si us voleu assegurar que un cop...

Com podem identificar el bon peix?

Un bon plat comença amb un bon producte. Avui et donem alguns trucs i consells per identificar si...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

El millor arròs per a cada plat

L’arròs és un dels cereals més consumits del món i la cuina mediterrània n’ha sabut treure...

Diferents maneres de cuinar els ous

Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.