BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Entradas con Blog Menja bé times .

Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà

Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!

Arròs de gambes i botifarra negra

No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!

Què indica el codi imprès a la closca dels ous?

Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!

Amanida de popets, pèsols i faves

Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.