BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Entradas con Blog Menja bé times .

Com podem identificar el bon peix?

Un bon plat comença amb un bon producte. Avui et donem alguns trucs i consells per identificar si...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

El millor arròs per a cada plat

L’arròs és un dels cereals més consumits del món i la cuina mediterrània n’ha sabut treure...

Diferents maneres de cuinar els ous

Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...

Les llavors i els cereals, la base d’una dieta sana

Són petits però contenen grans propietats nutritives i terapèutiques utilitzades des de ben antic.

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

A més de ser el plat estrella durant la Quaresma, el bacallà es consumeix des de ben antic i...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.