BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla
14/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una placa de...
Combatre la calor menjant
12/d’agost/2020Està molt bé engegar el ventilador i, si cal, l’aire condicionat, però la calor, a...
Flam de carbassa
10/d’agost/2020Ingredients per a 8 persones: 1 kg de polpa de carbassa 800 ml d’aigua 250 ml de nata líquida...
Gaspatxo de síndria
07/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 500 g de síndria 3 tomàquets madurs 1/2 ceba petita 1/4 de...
Hamburguesa de salmó
05/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 500 g de salmó fresc 1/2 porro (la part blanca) 1/2 ceba 1...
Mousse de pera
03/d’agost/2020Ingredients 4 persones: 200 ml de nata per muntar 50 g de sucre 350 ml de suc de pera 4 fulles...