concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Verat en escabetx de taronja i aromes orientals

Marina Antúnez Ferrer

  1. Talleu els verats a rodanxes, enfarineu-los i saleu-los. Salteu-los en una cassola de paret alta. Retireu el verat i, a la mateixa cassola, enrossiu la pastanaga (pelada i tallada), la ceba (pelada i tallada a la juliana), els alls, el llorer, el pebre i l'api (tallat a rodanxes). Saleu-ho i, quan tot s’hagi enrossit, afegiu-hi la pela i el suc de la taronja. Remeneu-ho bé i afegiu-hi unes gotes d'oli de sèsam i un rajolí de salsa de soja. 
  2. Torneu a posar el verat a la cassola i afegiu-hi mig got de vinagre de vi blanc (o de poma), un got i mig d'aigua i un pessic de sal (tasteu-ho i afineu-ne el punt de sal). Deixeu-ho coure, a foc mitjà i amb la cassola tapada, 1 h o 1 h 30 min.
  3. Apagueu el foc, deixeu la cassola tapada perquè vagi perdent temperatura i, un cop fred, reserveu el verat fins l'endemà. 

Autor

Marina Antúnez Ferrer

Número de personas

6

Ingredientes

  • 3 verats mitjans (sense cap ni tripes)
  • 1 taronja
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 2-3 pastanagues
  • 2 fulles de llorer
  • 1 grapat de grans de pebre negre
  • 2 branques d'api
  • 1 got de vinagre de vi blanc
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades d'oli de sèsam
  • sal

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.