PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu inaugura un Esclat a Rubí

18/junio/2020
  • L’alcaldessa de Rubí va visitar ahir l’establiment per conèixer de més a prop la filosofia de Bon Preu i donar la benvinguda a tot l’equip.
  •  L’establiment té una superfície construïda de 3.058 m², 170 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 9 milions d’euros.
  •  L’equip està format per 62 professionals que donen servei al nou establiment.
  •  El nou supermercat s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient, amb l’objectiu d’estalviar el 35% del consum d’energia i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

 

Bon Preu va inaugurar ahir un nou Esclat a Rubí amb la presència de l’alcaldessa, Ana Maria Martínez Martínez, el primer tinent d’alcaldia i regidor de comerç, Moisés Rodríguez Cantón, i el director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó.

Segons paraules de la pròpia alcaldessa “Aquest nou supermercat complementa l’àmplia oferta d’establiments comercials que ja tenim a Rubí. Per nosaltres és importantíssim que els comerços que s’implanten a la ciutat mantinguin la qualitat del nostre teixit comercial, i Esclat ho fa. Us agraïm l’aposta per la nostra ciutat i us donem la benvinguda a la carretera de Molins de Rei, un punt que està esdevenint una nova centralitat comercial”, a més a més, el Director de Bon Preu, Joan Font i Fabregó va afegir “Feia molt de temps que volíem estar presents a Rubí i no hem parat fins a trobar una ubicació adequada. Tenim Esclat a Terrassa, Sabadell i Sant Cugat, i arribar a Rubí ens permet donar servei als nombrosos clients que ens van començar a comprar aquest febrer a través del canal online, així com als rubinencs/ques que encara no ens coneixen.

 

Estem convençuts que els donarem un molt bon servei i volem agrair-los-hi l’acollida que estem tenint.”

L’establiment, que es troba situat a la carretera de Ctra Molins de Rei, 75, té una superfície construïda  de  3.058m2 a la planta comercial, destinats a sala de vendes, obradors, magatzems i resta de serveis auxiliars, i té 170 places d’aparcament.

Disposa de totes les seccions habituals on destaquen la carnisseria, la xarcuteria-formatgeria, la fruiteria i la peixateria i, compta amb un servei de ‘forn de cocció de peix i marisc’ per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

També ofereix una àmplia oferta de productes de decoració i equipament per a la llar a la secció de basar, així com drogueria i perfumeria.

Bon Preu ha invertit 9 milions d’euros en la construcció de l’establiment compta amb un equip de 62 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Rubí.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Rubí s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i  ecoficient per estalviar així, el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.