PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 235.971€ a IrsiCaixa per a la recerca contra el SARS-CoV-2

09/julio/2020

 

  • L’import va destinat íntegrament per a IrsiCaixa amb l’objectiu de desenvolupar vacunes, anticossos i fàrmacs contra la pandèmia de SARS-CoV-2 i altres noves amenaces de coronavirus.
  • Aquesta campanya ha generat una participació de més d’1.248.681 donacions a través de l’Arrodoniment Solidari.
  • Des del febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 14 associacions i s’ha recaptat més d’1 milió d’euros a través de l’Arrodoniment Solidari.

 

Des del mes de febrer fins al mes de juny, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 1.248.681 donacions que han fet possible recaptar 235.971€ per a IrsiCaixa a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

Aquesta campanya tenia com a objectiu la captació de fons per a la recerca contra el SARS-CoV-2.

D’aquesta manera, tots aquells clients que paguessin la seva compra amb targeta bancària tenien la possibilitat d’arrodonir l’import final i fer una donació per aquesta causa.

Els diners captats van destinats a un projecte, iniciat a principis de febrer, per desenvolupar vacunes, anticossos i fàrmacs contra la pandèmia de SARS-CoV-2 i altres noves amenaces de coronavirus.

El doctor Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la Sida i cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol és el director d’IrsiCaixa i ha fet arribar l’agraïment a tots els clients/es de Bon Preu:

https://youtu.be/evtEeiCzAbU

“Vull donar-vos les gràcies, al més d’1 milió de persones, que solidàriament, heu volgut arrodonir la vostra compra a Bonpreu i Esclat. I que per tant, ens heu ajudat moltíssim a la nostra recerca, per trobar una vacuna contra el coronavirus.  Un milió de gràcies a tots vosaltres!”.

Dr. Clotet

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1 milió d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja i AFANOC.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Aquest mes de juliol, l’entitat a qui anirà destinat l’import recaptat a través de l’Arrodoniment Solidari és la Fundació Pere Tarrés amb la campanya  Cap infant sense colònies , que fomenta la posada en marxa de colònies i casals per a infants en risc d'exclusió social. 

 

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora.  Des de la seva creació, ha finançat més de 430 projectes, gràcies a les prop de deu milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.