PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu obre el primer Esclat al municipi de Tortosa

30/noviembre/2017
  •  L’establiment té una superfície de vendes de més de 2.000 m² i 127 places d’aparcament
  •  Amb l’obertura de l’hipermercat s’han creat 58 llocs de treball a la localitat

Bon Preu ha inaugurat avui el primer hipermercat Esclat a Tortosa situat Av. de la Generalitat, s/n. El nou Esclat compta amb una sala de vendes de més de 2.000 m² i 127 places d’aparcament.

Bon Preu ha fet una inversió de 7,6 milions d’euros en la construcció de l’hipermercat i amb l’obertura s’han creat 58 llocs de treball. La fase d’obres ha durat 6 mesos i mig. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a les Terres de l’Ebre, ampliant el servei que ja està oferint a l’Esclat de Móra la Nova i als Bonpreu de Flix, Deltebre, Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Bon Preu aposta per una política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Recentment, Bon Preu ha anunciat la creació de 1.300 llocs de treball amb un inversió de 200 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019. L’Esclat de Tortosa ha estat un dels primers establiments en inaugurar-se després de l’anunci sobre la previsió d’inversions i creació de llocs de treball de Bon Preu.

A hores d’ara, la companyia ja compta amb 235 establiments: 123 supermercats Bonpreu, 50 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 10 centres de recollida de compra online.

APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient.

D’aquesta manera, el nou Esclat de Tortosa s’ha construït seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.