PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu obrirà un supermercat Esclat a Badalona

15/enero/2020
  • L’establiment comptarà amb una benzinera EsclatOil, mini mercat i un punt de recollida de la compra online.

Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat, EsclatOil i BonpreuEsclat online, obrirà un nou supermercat Esclat a la zona de Montigalà de Badalona, situat a l’avinguda de Conflent s/n, on actualment hi ha l’empresa Toys R Us.

El nou establiment serà d’última generació, tindrà una superfície de vendes de 3.200 m² i 290 places d’aparcament. També disposarà d’una benzinera EsclatOil amb mini mercat i un punt de recollida de la compra online, ambdós situats just al costat del supermercat. L’obertura de l’establiment està prevista pel segon semestre de 2020.

Amb el nou Esclat, Bon Preu reforçarà la seva presència a la ciutat de Badalona i completarà el servei que ofereix als ciutadans. Actualment el Grup compta amb un supermercat Bonpreu situat a l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola.

L’establiment comptarà amb totes les seccions habituals on destacaran les de producte fresc i oferirà nous serveis com el forn de cocció de peix i marisc a la peixateria, l’espai de córner sushi i el taulell de pizza al teu gust a la fleca. També es podrà trobar una àmplia oferta de productes per a la llar a la secció de basar i tindrà parafarmàcia.

 

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. L’aposta per la proximitat i la promoció del producte local de qualitat situa al Grup com a referent de productes de Km 0 a Catalunya.

La benzinera EsclatOil oferirà un servei de 24 hores i disposarà d’un mini mercat que obrirà tots els dies de l’any de 8.00 a 23.00 hores.

Amb l’obertura del nou punt de recollida, BonpreuEsclat online posarà en marxa el seu servei de venda d’alimentació per internet per primera vegada a Badalona. El servei online permet als clients fer la compra a través del nou web i l’app de compra online i recollir-la amb el cotxe, seguint el model de “compra i recull”, iniciat per Bon Preu el 2012. Els clients poden fer la compra de forma més fàcil, ràpida i còmoda des de qualsevol dispositiu mòbil, amb les mateixes garanties de qualitat i servei que als establiments físics del Grup.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat Esclat de Badalona serà un edifici sostenible i ecoeficient, amb un consum d’energia un 35% inferior al que és habitual en un centre d’aquestes característiques i amb un 40% menys d’emissions de CO2  a l’atmosfera.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.