PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

angle-left Atrás

Bon Preu posa 10M€ sense interessos a l’abast dels seus treballadors/es.

Bon Preu posa 10M€ sense interessos a l’abast dels seus treballadors/es.

24/abril/2020
  • Bon Preu pretén ajudar als seus treballadors/es i famílies a fer front a les necessitats econòmiques sorgides arran de la crisi.
  • Addicionalment, tots/es els treballadors/es gaudiran d’una bonificació extra en les seves compres a Bonpreu i Esclat.

 

Bon Preu està adoptant a diari noves mesures de protecció en termes de salut, seguretat i iniciatives de conciliació familiar per afavorir a tots/es els seus treballadors/es.  

En aquesta ocasió, acaba d’anunciar que posa a disposició del seu personal 10M€ sense interessos per tal d’ajudar-los a fer front a les diferents necessitats econòmiques que puguin sorgir en la situació actual de crisi sanitària i econòmica generada per la COVID-19.

Aquest ajut, com s’ha comentat, té forma de crèdit sense interès i ho podran sol·licitar els treballadors que porten més d’un any, amb un préstec de fins a 1.200€ i amb una comoditat de devolució en diferents terminis.

A més a més, s’ha aprovat una iniciativa que aplicarà  de manera generalitzada a tots/es els treballadors/es del Grup. Des d’avui, podran gaudir d’una bonificació excepcional  del 3% de les seves compres a Bonpreu i Esclat. Tenint en compte que habitualment ja disposen d’un descompte del 7%, amb aquesta mesura, s’aplicarà un descompte total del 10%.

Más entradas de blog

El Grup Bon Preu reforça les mesures de protecció de la  COVID-19 amb pantalles facials

  Els professionals dels supermercats Bonpreu i Esclat, el personal que entrega la...

Bon Preu manté els preus durant la COVID-19 i té més de 500 productes amb descompte

El consum dels productes bàsics ha tingut un fort creixement i Bon Preu n’ha garantit...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.