PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga»

15/abril/2016

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga» instal·lant contenidors taronges als aparcaments de 29 hipermercats Esclat de tot Catalunya, per tal de recollir roba per a persones desfavorides.

Diferents entitats socials, com ara Càritas, Recicla Girona o Tapís, participen en el programa «Roba Amiga». Totes elles estan coordinades per Formació i Treball, entitat dedicada a la inserció laboral de de persones amb risc d'exclusió social. L'objectiu de la campanya és instal•lar contenidors taronges de roba a diferents ubicacions per tal que les persones que ho desitgin hi puguin deixar roba usada a fi que sigui distribuïda entre persones desfavorides i amb necessitats.

Durant el 2015, el projecte «Roba Amiga» gestionat per Formació i Treball va recollir més de 4.200 tones de roba usada, i a través del seu programa d’entrega social va donar assistència a 4.005 famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Amb aquesta nova col·laboració la cadena de distribució catalana vol facilitar als seus clients poder participar en iniciatives solidàries, tal i com ja fa amb la venda de postals de la campanya «Regala Somriures» que recull donacions per a diferents entitats socials. A la vegada, també és una manera de donar a conèixer projectes solidaris que es duen a terme al nostre territori.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.